Villámhírek #3: Friss hírek a nagyvilágból

Author: nrnr

Publication date: 2022-04-01 17:21:08

Az utóbbi időkben befutott egy-két hír, aminek most teret adunk. Lássuk, hogy mi történt a Rock and Roll világában a közelmúltban!

Teret neveznek el Hatvanban a Rockin' RocKCats-ről



Mindenki tudja, hogy az ország egyik legnépszerűbb rockabilly zenekara, a Rockin' RockCats hatvani. A város vezetősége észletle, hogy milyen messzire vitte a város hírét a banda, ezért elhatározták, hogy teret neveznek el az együttesről. Érdekes egybeesés, hogy ez az a tér, ahová Laca a lányát viszi játszótérre.
A téren lévő cukrászdában megígérték, hogy bevezetnek hamarosan egy Rockin' RockCats fagylaltot, ami a bandatagok kedvenc ízeinek keveréke lesz.

Soha fel nem dolgozott Elvis dal



Az Ed Philips and the Memphis Patrol folyamatosan keresi azokat a dalokat, amiket feldolgozhat, hogy előadja a közönségének. Hihetetlen hírrel áltak elő nemrég: találak egy olyan Elvis dalt, amit még SOHA SENKI SEM DOLGOZOTT FEL. Kíváncsian várjuk, hogy melyik lehet az.

Autentikus előadók a Jampirandevúban



Nemrég a Jampirandevú című tévés műsor vezetői, miki és Niki bejelentették, hogy megfogadták azokat a kritikákat, amiket a nézőktől kaptak a fellépők összetétele miatt, és a műsor következő szezonjában kizárólag autentikus Rock and Roll és Rockabilly produkciók lesznek láthatóak. Elmaradnak ezentúl a lejárt szavatosságú egydalos előadók a kilencvenes évekből, az ismeretlen "tehetségek" és a minden létező műsorban feltűnő unalmas mulatós zenészek is.

Chuck Norris a Napi Rock and Rollon



Chuck Norris nemrég regisztrált a Napi Rock and Roll weboldalán, belépett, és több cikket is kommentelt, annak ellenére, hogy ez a funkció egyelőre nem került lefejlesztésre.

A Redneck Roadkill furcsa találkozója



A Rednek Roadkill tagjai az emúlt hetekben egy amerikai körúton voltak, hogy inspiróciót gyűjtsenek a következő lemezükhöz. Egy alkalommal, amikor az útmenti bozótosban álltak meg könnyíteni magukon érdekes találkozónak voltak résztvevői. Egy bokorból maga az exelnök, Donald Trump ugrott elő. Azt mondta, hogy orosz turistákkal beszélt meg ott találkozót, velük keverte össze a bandatagokat a számára ismeretlen nyelv miatt. Miután a félreértést tisztázták, megpróbálta megajándékozni a fiúkat egy-egy piros "Make America great again" baseball sapkával.

Ennyi történt az utóbbi időben, legközelebb újabb hírekkel jelentkezünk!

#Villámírek #RockinRockCats #Elvis #EdPhilipsAndTheMemphisPatrol #Jampirandevú #ChuckNorris #RednecRoadkill #DonaldTrump