2022 Február

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-03-29 11:45:41

Az elmúlt hetek megtekintési listáit látva nem meglepő, hogy Naked Truckers felvétele, a Big Boobs lett Február legnézettebje,és még egy youtube like-ot is szerzett. A megtekintési idő valamivel egy perc felett áll. A 789 megtekintése hatszor több, mint a második helyezetté.
A második a Rockin' RockCats dala, a Motoros lett a 17. N.A.A.F.-ról.
A harmadik That'll Be the Day négy kedvelést is besepert a videómegosztón. Előadó a Pedrofon. A dalt a a 2021-es N.A.A.F.-on játszotta az együttes.
A negyedik helyen szintén egy Pedrofon videóba botlunk, ami mi lehetne más, mint az Ifa megy a hegyen.
Az ötödik-hatodik pozícióban egy holtverseny alakult ki, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt ötödik a Vasmacska és a legnépszerűbb videójuk (legalábbis ami a Napi Rock and Rollt illeti), a Meghalok hogyha rám nézel. Hatodik pedig a Drockstore lett az Only Man-nel a 2021-es Zug-Low Riderről. A banda szintén négy like-kal lett gazdagabb.
Szintúgy négy kedveléssel gazdagodott a hetedik Lonely Moon (Bring my Baby Back) is. Előadó a Mystery Gang, a felvétel a 2021-es N.A.A.F.-on készült.
Nyolcadik az ős rockbanda, a P.Moblil lett a Rock N Roll című dalával. Ez is ugyanazon a N.A.A.F.-on volt hallható, mint az előző videó.
A hónap átlagosan legtovább nézett videója a kilencedik Húzd a gázt lett. A dalt a Vasmcska adta elő.
A listát a Rockin' RockCats zárja a hivatalosan nemlétező dalával, aminek a címe "A plébánosnak...".



#nézettség