2022 Január

Author: nrnr

Publication date: 2022-03-03 16:58:50

Nem meglepő módon a Big Boobs és a Naked Truckers végzett a Januári lista élén. Egy Youtube like-juk és háromszor annyi megtekintésük van, mint a második Csavard fel a szőnyegetnek, amit a Pedrofon adott elő Csomós Péterrel karöltve. Ez a felvétel öt kedvelést sepert be.
Harmadik ismét a Pedrofon, ezúttel az I'm Walkin'-nel a 2021-es N.A.A.F.-ról. Ez a felvétel hét like-ot érdemelt ki a megtekintőktól.
Negyedik az elmaradhatatlan Rockin' RockCats és a Motoros, ami a 17. N.A.A.F.-on volt hallható.
Nem kevesebb, mint öt dallal szerepel a tizes listán a Pedrofon. Harmadik felvételük, a (Let Me Be Your) Teddy Bear a hónapban az ötödik, szintén a a 2021-es N.A.A.F.-ról.
Öt like-ot kapott a hatodik Mystery Gang a Boogie Woogie Mad Man című dalával. Ez is a 2021-es N.A.A.F.-on került rögzítésre.
Szintén elmaradhatatlan a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen. Ezúttal a szerzemény a hetedik.
Nyolcadik a Redneck Roadkill ikonikus dala, a Dolly a klónbáránka, amit a 22. Lakeside Weekenden hallhatott a közönség. Ez a felvétel is kapott egy kedvelést a hónapban.
Horvátországból érkezett a kilencedik fal előadója. A Fancy Dan-t a 2021-es Zug-Low Rideren adta elő a B and the Bops, és négy kedvelés található a nevük mellett.
A listát a Pedrofon zárja a Daisy-vel, ami a 23. Lakeside Weekend-en került terítékre.



#nézettség