2021 Ötvenkettedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-01-21 11:59:13

Elérkeztük a 2021-es év utolsó megtekintési listájához. Hamarosan kiderül, hogy ki nyerte a Rock and Roll Bajnokságot (habár nagy meglepetésre nem számíthatunk), és ki indulhat az idei Rock and Roll Kupában.
A hetek óta a top 3-ban lévő Big Boobs és a Naked Truckers vitte el a hetet. Második a kihagyhatatlan Rockin' RockCats és a My Big Fat Baby a 2021-es N.A.A.F.-ról, ami elképesztő 8 like-ot is besepert. Nem maradhatott le a Pedrofon sem a dobogóról. A (Let Me Be Your) Teddy Bear szintén ezen a N.A.A.F.-on került rögzítésre.
Öt Youtube like-ot kapott a negyedik Nem kell már Peggy Sue. Előadó a Black Frogs.
Ötödik a Rockin' RockCats másik felvétele, a Motoros a 17. N.A.A.F.-ról. Ez a felvétel is kapott egy Youtbe like-ot.
Letarolta ezt a listát is a Pedrofon. Nemcsak a második hely az övék, de további három dallal is bekerültek a legnézettebb tíz videó közé. A hatodik helyen mindjárt itt van egy másik felvétel. A banda Csomós Péterrel (ős-Hungária) kiegészülve adta elő a Csavard fel a szőnyeget-et. A felvétel egy kedvelést érdemelt ki a videómegosztón.
Két kedvelést szerzett a hetedik Honey Don't. Előadó a Party Dance Band.
Hármas holtverseny alakult ki a lista végén, amit a szokás szerint a megtekintési idő old fel.
A hét legmagasabb átlagos megtekintési idejével szeezte meg a nyolcadik helyet a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen. Kilencedik a Lázadók lett a Nélküleddel, míg a listát szntén a Pedrofon zárja a negyedik felvételével, melynek címe Linda jött felém, és ami a 2020-es Pick-Up Drive fesztiválon hangzott el.




#nézettség