2021 Ötvenegyedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-01-14 12:08:43

Hihetetlenül magas megtekintésszámmal nyerte a hetet a (Let Me Be Your) Teddy Bear és a Pedrofon. Több, mint 200 megtekintés elég ritka. A dal a 2021-es N.A.A.F.-on hangzott el.
Második a Naked Truckers és a Big Boobs, ami egy Youtube like-ot is kapott.
Harmadik helyre a horvát B and the Bops futott be a 2021-es Zug-Low Riderről a Get it On-nal. Négy kedvelést kapott a dal a videómegosztón.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen. Hosszabb megtekintési idejével a Rockin' RockCats szerezte meg a negyedik helyet a Motorossal.
Ötödik az Oh Boy és a Brillantin a 17. N.A.A.F.-ról. Ez a dal is besepert egy like-ot.
Újabb holtversenybe botulnk a hatodik-hetedik helyen, ahol szintén az átlagos megtekintési idő dönt. Hatodik az Ed Philps and the Memphis Patrol és a C.C. Rider (ez a hét legjobb átlagos megtekintési idejű videója). Őket a Peter Andorai & the Graceband követi az And The Grass Won't Pay No Mind-dal.
Egy harmadik holtverseny is kialakult, történetesen pont két Pedrofon dal között, ami egyben azt is jelenti, hogy a banda egy újabb mesterhármast ért el. Az Ifa megy a hegyen-nek jobb az átlagos emgtekintési ideje, mint a Szuri Murinak, de ez utóbbi egy youtube like-ot is kapott.
A listát a B and the Bops másik felvétele zátrja a The Man From the Other Side-dal.



#nézettség