2021 Negyvennyolcadik hét

Author: nrnr

Publication date: 2021-12-17 12:00:52

Ismét egy hét, ahol a Naked Truckers és a Big Boobs áll a lista élén. Csak pár megtekintésen múlt, hogy a Pedrofon és a (Let Me Be Your) Teddy Bear a második helyen végzett. Hat Youtube like-al vigasztalódhat a banda. Az idei N.A.A.F.-on készült a felvétel.
Harmadik a Rockin' RockCats lett, ezúttal a Jitterbop Baby lett, három Youtube like kíséretében, kiemelkedő megtekintéssel. Ez is a N.A.A.F.-on volt hallható.
Hármas holtverseny alakult ki a 4.-6. helyen, amit a megtekintési idő dönt el. Emiatt negyedik a Duckers és a It's Not Too Late To Be Wild, egy Youtube kedveléssel.A 23. Lakeside Weekenden hallhatta a dalt a közönség. Négy like-ot kapott a videómegosztón a Black Frogs a Little Sister-rel. Egy like-ot a Pedrofon és a Linda jött felém is kapott a hatodik helyről. Ez a 2020-as Pick Up Drive Romhány-on került rögzítésre.
Hetedik a Rockin' RockCats és a Motoros a 17. N.A.A.F.-ról.
A nyolcadik Brillantin és a Good Golly Miss Molly is az idei N.A.A.F. termése.
Nem is három, de mindjárt négy dallal is felkerült a lsitára a Pedrofon, a Szuri Muri a kilencedik, az Ifa megy a hegyen a tizedik. Ez a felvétel az eheti lista átlagosan legtovább nézett darabja.




#nézettség