2021 Negyvenötödik hét

Author: nrnr

Publication date: 2021-12-01 11:49:32

A héten a Pedrofon vitte el a prímet a Linda Jött Felémmel, ami a 2020-as Pick Up Drive-on hangzott el, és nyolc Youtube like-ot is kapott. Az elmúlt két héten vezette a listát a Big Boobs és a Naked Truckers, most ők a másodikak. Harmadik a Forró Rágógumi és a No Particular Place To Go. Ez a második alkalom, hogy idén a banda bekerült a tizes listára. Négy kedvelést sepert be a szerzemény a videómegosztón.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen. Hosszabb átlagos megtekintési idejével a Rockin' RockCats szerzte meg a negyedik helyet örökzöldjével, a Motorossal a 17. N.A.A.F.-ról.
Ötödik ismét a Pedrofon, akik nem is duplázni, de triplázni tudtak. A Hotel Mentol is kapott egy Youtube like-ot.
A hét második holtversenye a hatodik-hetedik helyen található, itt is az átlagos megtekintési idő a rendező elv.
Hatodik a harmadik Pedrofon dal, az Ifa megy a hegyen. Hetedik helyre a Redneck Roadkill futott be a Westbound and Down-nal.
A lista utolsó három helyén is egy holtverseny alakult ki, itt is a megtekintési idő dönt a végső sorrendről.
Nyolcadik a Danny Rockabilly and his Clan és a Secret Agent Man, ami a 3. Rock and Roll Evolution Fesztiválon volt hallható. Kilencedik a Come On Rock Band szintén a 17. N.A.A.F.-ról a Black Night-al. Ők is eddig egyszer kerültek fel idén a heti megtekintési listákra. A listát ezen a héten a P.Mobil zárja az Oly távol, mesze van hazám-mal, ami az idei N.A.A.F.-on volt hallható.




#nézettség