2021 Október

Author: nrnr

Publication date: 2021-11-24 10:41:18

A múlt havi harmadik helye után immár az elsőt szerezte meg a Motoros és a Rockin' RockCats a 7. N.A.A.F.-ról. Két Youtube like is kiosztásra került.
Ezúttal be kell érnie a második hellyel a múlthavi listavezető Naked Truckers-nek, a dal mi lehetne más, mint a Big Boobs.
A harmadik Dinana a hónap legmagasabb átlagos megtekintési idejét produkálta, két Youtubelike kíséretében. A Pedrofon dala a 2020-as Pick Up Drive Fesztiválon hangzott el.
Habár nem az ő daluk végzett az élen, de a Pedrofon uralja a listát. Összesen öt felvételük került be a havi összesítésbe. A második dal rögtön a negyedik helyen található meg, csupán két megtekintéssel maradva le a dobogóról. Az I Need Your Love Tonight az idei N.A.A.F.-ról hét kedvelést is kapott a megtekintőktől a videómegosztón.
Ötödik a B'15 és az Esküvő a 22. Lakeside Wekendről.
A hatodik Ten Ways to Rock és a Drockstore is kapott egy Youtube like-ot.
Holtverseny alakult ki a hetedik-nyolcadik helyen két Pedrofon videó között. Az Ifa megy a hegyen-nek magasabb az átlagos megtekintési ideje, őt a Sea Cruise követi az idei N.A.A.F.-ról.
Ismét a Pedrofont találjuk a kilencedik helyen, ezúttel a You Belong To Me-vel. Ez a felvétel is a 2020-as Pick Up Drive-on készült.
Szintúgy a listát lezáró Tintarella De Luna. Előadó a Drockstore.




#nézettség