2021 Negyvenkettedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2021-11-16 16:43:47

Ahogy idén már pontosan hússzor láthattuk, a heti listát a Pedrofon nyerte. A Dinana már egyhuzamban 14 hétig vezette a Top 20-as listát idén. Most vajon újra az élre tud állni? Egy like-ot is kapott a youtube-on a szerzemény.
Mesterhármast ért el a banda, a második helyen is egy Pedrofon szerzemény található, mégpedig az I Need Your Love Tonight, ami az idei N.A.A.F.-on került rögzítésre. Hat kedvelést is kapott a videómegosztón.
Harmadik a Naked Truckers lett mi mással, mint a Big Boobs-al.
Kissé meglepő, hogy évekkel a feloszlása után az negyedik helyet meg tudta csípni a miskolci Hot Road Band. Az együttes az ismert gyerekdalt, a Lencsilányt rockabillysítette, egy felhívásra, ami a Neo FM-en hangzott el a Bumeráng című műsorban még 2010-ben.
Holtverseny alkault ki az ötödik-hatodik helyen. Hosszabb átlagos megtekintési idejével a Pedrofon harmadik dala, a You Belong To Me végzett előrébb. A dal a 2020-as Pick Up Drive fesztiválon hangzott el.
Hatodik így a Duckers lett a Trouble-lel.
Nem hiányozhat a Motoros és a Rockin' RockCats sem a listáról. Ezúttal a hetedik a dal.
Szintén váratlan a nyolcadik Come On Rock Band feltűnése is a legnézettebb tíz között. A banda a Smoke On The Water-t a 17. N.A.A.F.-on ata elő. Két kedvelést is besepert a videómegosztón, ráadásul ez a szerzemény büszkélkedhet a heti legmagasabb átlagos megtekintési idővel.
Kilencedik a B'15 és az Esküvő, szinén a 17. N.A.A.F.-on volt hallható.
A Drockstore zárja a listát ezen a héten. A Ten Ways to Rock az idei Zug-Low Rider termése.



#nézettség