2021 Szeptember

Szerző: nrnr

Publikálva: 2021-11-03 12:14:22

A hónap magasan legnézettebb videója a Big Boobs volt. Előadó a Naked Truckers. Az átlagos megtekintési idő egy perc alatti, ezen mindenképpen javítani kellene.
Második hat youtube like-kal a Wiggle Baby a Mystery Gang előadásában a 2021-es N.A.A.F.-ról.
Holtverseny alakult ki a harmadik-negyedik helyen, amit az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt a dobogóra a Motoros és a Rockin' RockCats került a 17. N.A.A.F.-ról.
A negyedik Pedrofon és a North Side Girl öt Youtube like-kal vigasztalódhat. felvétel a 2020-as Pick Up Drive Romhány fesztiválon készült.
Négy youtube like-ot kapott a Ten Ways To Rock a Drockstore-tól, ami a Zug-Low Rider-en hangzott el.
Nemcsak egy dallal került be a havi legnézettebb videók közé a Pedrofon. A 6-8. helyen is a banda videói találhatóak, összesen tehát négy dal került fel a 10-es listára.
Hatodik a Bambina a 20. Lakeside Weekendről, hetedik a Sea Cruise a 2021-es N.A.A.F.-ról (öt Youtube liek kíséretében), nyolcadik az elmaradhatarlan Ifa megy a hegyen.
a kilencedik és tizedik felvétel is az idei N.A.A.F.-on került rögzítésre. Kilencedik a Brillantin és az Áthívtam a haverokat, a listát a P.Mobil zárja a Zöld a bíor és a feketével. Mindkét felvétel összesen öt kedvelést kapott a videómegosztón.



#nézettség