2021 Július

Author: nrnr

Publication date: 2021-09-03 12:04:48

Egész évben nagyon mennek a Pedrofon videói. Nem volt ez másképp Júliusban sem, akkor a Szuri Muri volt a legnéézettebb, ráadásul 5 youtube like-ot is besepert a dal. A Szuri Muri majdnam kétszer annyi megtekintést ért el, mint a második Motoros, ami a Rockin' RockCats legnépszerűbb dala.
Harmadik helyen ismét a Pedrofonnal találkozunk, daluk címe Diana. Az elmúlt hónapban ez a dal még a második volt, szóval kitart a népszerűsége. A dal a Pick Up Drive-on került rögzítésre.
Májusban és Júniusban a Big Boobs a harmadik volt, Júliusra a negyedik helyre csúszott. Előadó a Naked Truckers.
Egy dal sem kapott annyi youtube like-ot a hónapban (pontosan hatot), mint az ötödik Summertime Blues a Lakeside Weekend Pótló hétvégéről.
Ritka eset, hogy egy zenekar három dallal is felkerüljön a havi listára, de most ennek lehetünk tanúi. Az Ifa megy a hegyen a Pedrofon legnépszerűbb dala, nincs lista nélküle. Most a hatodik helyen tűnik fel a szerzemény, sőt, egy youtube like-al is gazdagabb lett.
De más banda is képes bravúrokra. A Rockin' RockCats például ugyanannak a dalnak két változatával is felkerült a havi listára. A Motoros a hetedik.
Az Elvis, wonder Of You koncerten rögzített Can't Help Falling in Love lett a nyolcadik két Youtube like kíséretében.
Holtverseny alakult ki a két utolsó helyen. Hosszabb megteki tési idejével a Drockstore és a My Baby szerezte meg a kilencedik helyet, míg a listát így a Group'n'Swing és az Americano zárja.



#nézettség