Előzetes a 2021-es komáromi amerikai autós találkozóhoz

Author: nrnr

Publication date: 2021-08-11 15:00:00

Magyarország legnagyobb és legnevesebb amerikai autós találkozója kétség kívül a komáromi N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál). Immár 19. alkalommal kerül megrendezésre a Monostori erődben a találkozó, ami túlzás nélkül egész európából vonzza az amerikai autósokat és a rajongókat.
Gumifüstölés, felvonulás, terepjárás, japánautó taposás, lowriderezés mellet számos koncert is várja az odalátogatókat.
Aki még nem volt, az menjen ki, ha csak egy napra is akár!

Lássuk a részletes programot!
Korábban is láthattouk már itt a ZZ Copy nevű együttest, ők pénteken fél nyolckor kezdenek. 2016-ban többek között a Tust-t is előadta a csapat.A Rockin' RocCats mindig nagy hangulatot csinál a sátorban, ők kilenckor lépnek a szinpadra.A Mystery Gang sem először lép fel a fesztiválon, ők fél 11-kor lesznek majd láthatóak, 2013-ban, 14-ben és 15-ben is felléptek.Ha jól tudom a Pedrofon még nem lépett itt fel, vigyázni kell majd a srácoknak, amikor belépnek nehogy megszédüljenek a sok lóerőtől, ami az erőd falait feszíti szétfelé. :)Másnap a felvonulás alatt ezúttal a Brillantin ad majd koncertet, az utóbbi pár évben ők sem szerepletek az előadók közt.A szombat esti nagykoncert fellépője a P.Mobil lesz. Ilyenkor fél komárom az erődbe tódul, hogy meghallgassa a koncertet. A banda most jelentetett meg egy új videoklipet Kell a pénz a lóvéra címmel.És hogy mit tartogat a találkozó az autórajongóknak?Egy kis burnout-ot.Föl-alá cruise-olást.Bigfoot show-tLowrider show-tÉs sokminden mást.

Lássunk néhány képet az autócsodákról!Egy gyönyörű C3-as korvett.Chevy pickup az ötvenes évek végéről.Mustangok 68-70 tájától.Egy 61-62 körüli Cadillac.yönyörű babakék 1957-es Chevrolet Bel-Air, minden idők legszebb Chevrolet-je.Két fontos kérés a látogatók felé!Ne nyúljanak hozzá az azutókhoz, főleg ne a 30-50 éves klasszikus darabokhoz. A tulajdonosok nem veszik jónéven.
Egyes sátorhelyek körbe vannak kerítve szalagokkal. Ide csak a sátorozók engedélyével lehet belépni, ez egy amolyan privát szféra.

Mindenkinek jó szórakozást kivánunk!

#naaf #amerikaiAutósTalálkozó #komárom #koncert