Félévi összesítés 2021

Author: nrnr

Publication date: 2021-07-23 15:20:31

Nemrég hagytuk el az év felét, szóval itt az ideje egy kis összesítőnek! A kategóriák a már megszokottak. Annyiban tér el ez a félévi statisztika az előzőektől, hogy a koncertek hiánya miatt a régebbi videók újramegosztása generálta a forgalmat, és ez nem tett túl jót a változatosságnak.
Lássuk, hogy hogy alakult az év első fele a számok tükrében!

Budapesti zenekarok


Idén is a Budapesti zenekaroké az első kategória.
Az előző év Bajnoka, a Pedrofon viszi idén is a prímet. Több pontjuk van, mint a 2.-4. helyeezettnek összesen. A dobogó második fokán a Drockstore található, akiket a Black Frogs követ.



Vidék


Ki más lehetne a legnépszerűbb vidéki zenekar, mint a Rockin' RockCats? Második a Blues Transit, harmadik a szintén hatvani Lázadók. Tizenegy zenekar található ezen a listán.



Külföld


Ez a lista idén kivételesen rövid. Két külföldi előadó szerzett pontot idén a Rock and Roll Bajnokságban. Maga a Király és az osztrák Ridin Dudes. Természetesen Elvis-ről nem élőben készült felvétel, hanem az Elvis, Wonder of You koncerten, ahol Elvis a kiveítőn jelent meg.



Újoncok


Ebben az évben az ismert körülmények miatt nem szerepelhettek új zenekarok a Napi Rock and Roll oldalán.

Listagyőztesek


Nem csoda, hogy a Pedrofon vezeti a bajnokságot. 26 hétből 13-as ők vittek el egy dallal. A Black Frogs és a Drockstore egyaránt háromszor tudtak egy heti megtekintési lista élén végezni.



Top 20 győztesek


Ahogy a Pedrofon 13-szor nyerte meg a heti emgtekintési lsitákat, úgy a Diana is tizenhárom hete áll a Top 20 lista élén. Második a Burning Love négy héttel, a Daisy-nek, a Ten Ways To Rock-nak és a Motoros-nak is két nyert hete van.



Heti legtöbb pont


A heti legtöbb pont listája harminc pont fölött négy taggal bővült. Mind a négyszer a Pedrofon került be, 39,38,37 és 32 ponttal.



Heti Youtube like


Kilenc youtube like fölött három dal kapot ebben az évben. A Tutti Frutti tizenkettőt, a Burning Love és az Eszelős szerelem tizenegyet.



Megtekintés


Az első félév összesített Youtube megtekintési listáját a Pedrofon vezeti a Diana-val. Három dallal is bekerültek a féléves Top 10-be, mindjárt a második helyen a Burning Love-val. Természetesen a nagy konkurrens Rockin' RockCats sem maradhatott le, ők -mi mással, mint- a Motoros-sal szerezték meg a harmadik helyet. Érdekesség, hogy mindegyik dal a top 10-ben kapott legalább 1 Youtube like-ot.



Megtekintési idő


Az össesített megtekintési időben is ugyanaz a dobogósok sorrendje, mint a megtekintések száma szerinti listán:
Vezet a Pedrofon és a Diana, majd jön a Burning Love, és a dobogó harmadik foka itt is a Motoros-é a Rockin' RockCats előadásában.



Youtube Like-ok


Utolsó félévi statisztikánk a youtube like-okról szól. Itt már egy egészen más sorrend tárul a szemünk elé. A ues Transit és a Come On egészen elképesztő 30 like-ot gyűjtött az első félévben.
A Pedrofon és a Diana innen sem maradhatott ki, 21 like-ot sepertek be.
A Black Frogs dala az Eszelős szerelem és a Tutti Frutti a Pedrofon-tól egyaránt 14 like-ot kapott.



Az év végi statisztikákkal 2022 elején jelentkezünk!
#statisztika