2021 Huszonhatodik hét

Author: nrnr

Publication date: 2021-07-14 13:51:15

Az idén született Pedrofon dal, a Szuri Muri (ami a titkos bulin hangzott el) vezeti a heti megtekintési listát. Nyolc Youtube like mellett kétszerannyi megtekintést ért el, mint a másoidik Can't Help Falling in Love, amit maga Elvis Presley adott elő. Igaz, hogy a Király csak a kivetítőn volt jelen, az Elvis, Wonder of You koncerten. Két kedvelést kapott a felvétel a videómegosztón.
Gyakori vendége a listáknak a Big Boobs. A Naked Truckers videója ezúttal a harmadik.
Habár lassan négy éve feloszlott a Crazy Cat & the Blue Moons most mégis megcsípték a negyedik heylet a Hold Me, Hug Me, Rock Me-vel.
Holtverseny alakult ki az ötödik-hatodik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt az ötödik helyet az B'15 Truckabilly Trio csípte meg az Esküvővel. A felvétel a 22. Lakeside Weekenden került rözítésre.
A Pedrofon nem csak az első helyet szerezte meg, de egyenesen mesterhármast ért el a csapat. Második felvételük, a Diana a 2020-as Pick Up Drive fesztiválról a hatodik.
A hetedik-nyolcadik helyen is holtverseny alakult ki, amit szintén a megtekintési idő dönt el.
Hihetetlen, de igaz: A The Prison Band még nem szerepelt a megtekintési listákon idén! De most megtört a jég, a Jeannie Jeannie Jeannie a hetedik, három youtube like kíséretében. Ezt a dalt is egy Lakeside Weekenden hallhatta a közönség.
A múlt héten is szereplet a listán a Drockstore: és a My Baby. A felvétel ezúttal a nyolcadik. Ez is egy Pick Up Drive videó.
A lista két utolsó helyén az a két dal található, amikkel a leggykrabban futhatunk össze egy nézettségi listán:
Kilencedik a Rockin' RockCats és a Motoros a 17. N.A.A.F.-ról, listát a harmadik Pedrofon videó, az Ifa megy a hegyen zárja.



#nézettség