A 2021-es Rock and Roll Kupa csoportkörének félidei eredményei

Author: nrnr

Publication date: 2021-06-30 16:31:38

Múlt héten lezajlott a hatodik forduló is a Rock adn Roll Kupa csoportköréhez. Ez azt jelenti, hogy már mindenki játszot mindenkivel, akivel egy csoportban van, és kialakultak az erőviszonyok.
Természetesen messze vagyunk még a végétől, a továbbjutás még nem dőlt el. Az egyetlen nulla pontos zenekarnak is van esélye a továbbjutásra.
De lássuk a részleteket!

A csoport




A Pedrofon az egyik nagy esélyese az idei Kupának, nem csoda, ha veretlenül vezeti a csoportot. A második helyen a Fekete Lakkcipők áll, de nincs lemaradva a továbbjutást érő második helytől nagyon a Black Frogs sem. A negyedik Naked Truckers még nem nyert mérkőzést, nagyon bele kell húzniuk, ha az első kettő közé akarnak kerülni.

B csoport




A soportkörben a legtöbb szavazatot eddig a B csoportot vezető Török Ádám és a Légió kapta, így ők is az idei kiírás esélyesei közé tartoznak. Második a Redneck Roadkill, de kevesebb szavazatot kaptak, mint a harmadik Rockin' RockCats. A Brillantin a 2020-as Kupa nagy felfedezettje volt, jelenleg a csoportban a negyedik egy döntetlennel.


C csoport




Ez az a csoport, ahol a legkevesebb szavazat született, innen a legkönnyebb a továbbjutás. Első a Tom White & the Mad Circus hét ponttal. Egy döntetlent játszottak a második Drockstore-ral. Érdekesség, hogy a harmadik-negyedik is egy nyert mérkőzéssel áll, de a Dynamite Dudes egy szavazattal többet kapott, mint a negyedik Mystery Gang.


D csoport




A csoport első helyét itt is csak a azsavazatok száma választja el egymástól. Vezet a Lázadók, második a Jerry Lee's Rock and Roll Service. Ebben a csoportban is a harmadik Ed Philips and the Memphis Patrol-nak valamivel kevesebb szavazata van, mint a negyedik B'15-nek. Ez is azt erősíti meg, hogy a továbbjutás még messze nem eldöntött.

A kupa tehát dübörög tovább, ha a kedvenceteket tovább akarjátok juttatni, szavazzatok a Facebookon!

#RockAndRollKupa