2021 Huszonegyedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2021-06-15 15:10:03

Négy youtube like-ot is kapott a hette megnyerő Rock and Roll Katlan a Black Frogs-tól.
A második-harmadik helyen holtverseny alakult ki, amit a megtekintési idő dönt el. Így lett második a Diana a Pedrofontól, ami a #{bPick Up Drive} # fesztiválon került rögzítésre.
Harmadik a Rockin' RockCats legnépszerűbb dala, a Motoros.
Régen találkoztunk a Stinky Rodders nevével a lejátszási listákon. A tagok tanulmányaik miatt szüneteltetik a zenekart, reméljük még visszatér a csapat. Ezen a héten viszont a Hip Shakin' Mama a Rockabilly Bang!-ről a negyedik.
Az ötödik-hatodik helyen is egy holtverseny található, a sorrendet itt is az átlagos megtekintési idő dönti el. A Pedrofon és az Ifa megy a hegyen lett az ötödik, míg a Big Boobs a Naked Truckerstől a hatodik. Ez utóbbi egy youtue like-ot is kapott.
Három like-kal lett gazdagabb a hetedik Mystery Gang, akik az egyik legjobb dalukkal, a Gang Uppal kerültek fel a listára ezen a héten.
A harmadik holtversenybe a nyolcadik-kilencedik helyne botlunk. A megtekintési idő itt is a segítségünkre van. Ez nem könnyű eset, mert itt található a hét átlagosan legtovább nézett két videója. A nyolcadik a Gesarol és a Kétforintos dal, kilencedik Fenyő Milós a Hotel Menthollal a 2014.-es N.A.A.F.-ról. Ez a két felvétel is bezsebelt két illetve három kedvelést a videómegosztón.
A listát a Group'nSwing zárja az Americanoval.



#nézettség