2021 Tizenötödik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2021-05-04 14:48:23

Kissé meglepő győzelem születet a héten: A Blues Transit és a Come On (amit magyarul adtak elő) a semmiből nyerte meg a hetet. Nem kevesebb, mint harminc like-ok osztottak ki a megtekintők,ami ritkán látott magas szám.
Második helyre a Pedrofon és a Diana futott be a Pick Up Drive fesztiválról. Duplázni tudtak a Pedrofónikusok, a hadmadik az Ifa megy a hegyen lett.
A 2017-es Lakeside Weekend-en hangzott el a negyedik Rock and Roll Katlan, amit a Black Frogs adott elő.
Holtverseny alakult ki a megtekintések számában az ötödik-hatodik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt ötödik a Tainted Love lett a 2018-as Lakeside Weekend-ről. Előadó a B'15, a fiúknak Nitus segített be.
Emiatt a hatodik helyre a Motoros került a Rockin' RockCats előadásában.
Hármas holtverseny alakult ki a hetedik-kilencedik helyen. Itt is a megtekintés idő döntött. A Blues Transit második felvétele, az Uzsorás Blues a hetedik, A Drockstore és a Tintarella De Luna a Pick Up Drive-ról a nyolcadik és a Big Boobs lett a kilencedik a Dynamite Dudes-tól, ami a 2016-os Lakeside Weekend-en került rögzítésre.
A listát a Tom White and the Mad Circus zárja a Washmachine Boogieval, és a hét legnagyobb átlagos megtekintési idejével.




#nézettség