2021 Tizenegyedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2021-04-01 12:20:43

A Pedrofon mindjárt az első két helyet is elhozta a Pick Up Drive-on készült felvételeivel, az első a Diana (szenzációs 18 Youtube like-kal), a második a Burning Love.
A múlt heti lisavezető, most harmadik My Baby (előadó a Drockstore ) is a Pick Up Drive-on készült, sőt a hatodik Ten Ways to Rock is.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen, amit a megtekintési idő dönt el.
Kihagyhatatlan a listáról a Motoros a Rockin' RockCats, ez a dal most a negyedik.Az ötödik helyre a Duckers futott be a Pink Cadillac-kel a 20. Lakeside Weekendről.
A hatodik-hetedik helyen szintén egy holtversenybe botlunk, amit a megtekintési idő alapján oldhatunk fel. Emiatt hatodik a Blues Transit az Uzsorás Blues-zal (ez egyben a hét átlagosan legtovább nézett felvétele), és hetedik a duplázni tudó Drockstore a Ten Ways to Rock-kal.
Nyolcadik a B'15 és az Esküvő. A felvétel a 22. Lakeside-on készült.
A listát egy újabb holtverseny zárja, ahol ismét a megtekintési idő dönt. Kilencedik a Rockin' RockCats második felvétele, a Blue Suede Shoes (Úgy tűnik ez a hét a holtversenyek és a duplázások hete), végül a tizedik a Dynamite Dudes a Big Boobs-szal a 23. Lakeside-ról.




#nézettség