2021 Tizedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2021-03-29 11:08:40

A lista élén két videó található a Pick Up Drive fesztiválról. Első helyen a Drockstore és a My Baby egy youtube like kíséretében, második a Pedrofon és a Burning Love.
A harmadik helyre a Johnny B. Goode futott be a Rockin' RockCats-től, ami három kedvelést kapott a videómegosztón. A felvétel a 2013-as N.A.A.F.-on készült.
Egy megtekintéssel maradt le a dobogóról a B'15 és a Mystery Train. Egy like-ot osztottak ki a megtekintők ennek a szerzeménynek.
Ötödik a Black Frogs videója, a Rock and Roll Katlan. A 20. Lakeside Wekenden hallhatta a dalat a közönség.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen, amit szokás szerint a megtekintési idő dönt el. Hosszabb megtekintési ideje miatt hatodik a Motoros a Rockin' RockCats-től. Ez a banda második videója a listán, és ez is egy N.A.A.F.-on készült, ez pont a 17.-en.
Senki sem kapott több Youtube like-ot, mint a hetdik Öleb a Blues Transittól, egész pontosan négyet.
A lista utolsó három helyén is holtversenybe botlunk. A nyolcadik helyet a hét legmagasabb átlagos megtekintési idejével a Tom White and the Mad Circus szerezte meg a Washmachine Boogie című dallal. Kilencedik Lázadók és a Nélküled, míg a listát a Naked Truckers zárja a Big Boobs-al, valamivel egy perc alatti átlagos megtekintési idővel.





#nézettség