2021, Nyolcadik hét

Author: nrnr

Publication date: 2021-03-18 10:42:25

Magasan vezeti a bajnokságot a Pedrofon, és ezen a héten még rátesznek a fiúk egy lapáttal, mert a hetet a Burning Love nyerte meg az előadásukban. A felvétel a 20-as Pick Up Drive fesztiválon készült.
A nagy vetélytárs (legalábbis ami a nézettséget illeti) Rockin' RockCats hozta el a második helyet az örök favorit Motorossal. A dal a 17. N.A.A.F.-on volt hallható.
A dobogó harmadik fokára a múltheti győztes Black Frogs állhatott fel az Eszelős szerelemmel. Erőfeszítéseiket két youtube like is koronázta.
Holtverseny alakult ki a negyedilk-ötödik helyen. Ahogy az megszokott, ilyenkor az átlagos megtekintési idő dönt. Emiatt negyedik a Peter Andorai & the Graceband és a Rip It Up, ötödik a duplázni tudó Rockin' RockCats felvétele, a Blue Suede Shoes.
A Pedrofon is duplázott, az Ifa megy a hegyen a hatodik.
Újabb holtversenybe botlunk a hetedik-nyolcadik helyen. A megtekintési idő segít most is. Hetedik a B'15 és Nitus a Tainted Love-val a 25. Lakeside Weekendről, nyolcadik a Big Kahunas a Walk Don't Runnal. A Big Kahunas-ról a 20. Lakeside óta nem hallottam... Mindenesetre a felvétel most kapott 3 kedvelést a youtube-on.
Kilencedik a Nyughatatlan és a Jackson.
A listát a Fekete Lakkcipők zárja a Táncoló fekete lakkcipőkkel.



#nézettség