A Napi Rock and Roll weboldala a következő fázisokon ment keresztül

0.5

2024 Május. Ebben a verzióban a látogatók számára a tag-ek jelentik az új funkciót. Eddig is jelen voltak a cikkekben, de mostantól kattinthatóak is. A háttérben olyan dolgok kerültek bevezetésre, mint például a verziók közötti adatbázis válzotások automatizálása. És egy jobb oldallátogatotségi megfigyelő rendszer egyebek mellett.

0.4

Amikor az autóipari cégek bemutatnak egy új modellt, először agyagból építik fel a formáját, hogy lássák milyen lesz, a végleges megoldásokat ezután dolgozzák ki. Ilyen a 0.4-es verzió a 0.3-ashoz képest. Kívülről nem látszik, de sok változás történt a felszín alatt. Ennek a lényege az volt, hogy a jövőben minél könnyebben hozzá lehessen adni az új funkcionalitásokat.
Ami rögtön nyilvánvaló az az, hogy lehet nyelvet váltani, és az oldal (sajnos a cikkek kivételével) elérhető angolul is.
Innentől lehetséges Vimeós és Facebookos videók beágyazása is a Youtube mellett. A 0.4-es verzió 2021 Október elsején vált elérhetővé.

0.3

A 0.2 megjelenése után a háttérben elkeződütt az oldal fejlesztése. A cél az volt, hogy egy olyan oldal készüljön el, ahol cikkeket lehet publikálni beágyazot képekkel és videókkal. Maga az oldal elég fapados, de a céljának megfelelt.
Az új verzió 2020 Májusában állt élesbe, összesen hatszor kellett hibát javítani benne.

0.1-0.2

Az oldal csupán egy lapból állt, és anniy volt rá kiírva, hogy "Hamrosan..." néhány Youtube videó mellett. Nagyjából 2016-tól 2020 Májusáig létezett ez a verzió.

Vissza