A Napi Rock and Roll egy médiagyűjtemény, ami a következő elemekből áll:

A Napi Rock and Roll Youtube csatorna. 2007 óta kerülnek fel koncertvideók, körülbelül 1900 került publikálásra. Emellett közel 100 olyan is van, ami még megosztásra vár, vagy esetleg ilyen-olyan okok miatt nem került-kereülhet megosztásra.

A Napi Rock and Roll Facebook oldala 2013 elején indult. A célja az volt, hogy az addig csak youtube-on elérhető videók nagyobb közösséghez jussanak el. A videók mellett később olyan sorozatok is elindultak, mint a Rock and Roll Bajnokság, ahol a videók heti emgtekintése alapján kerülnek rangsorolásra a videók, a Rock and Roll Kupa, ahol az előző évad legjobb 16 AKTÍV zenekara versenyez a közönség szavazataiért, hogy a szilveszteri megosztásban ők kerülhessenek műsorba. Ott van még a Szombat esti matiné is, amikor érdekes, nem a Napi Rock and Roll Youtube csatornáján készült videók kerülnek megosztásra, többnyire a zenekarok új videóklipjei, TV szereplései.
Az oldalhoz kapcsolódik egy Facebook csoport, a Rock and Roll és Rockabilly koncertfotók és videók Ahol olyan koncerteken készült tartalmak kerülhetnek megosztásra, ami nem a Napi Rock and Roll csatornájából szátrmazik.

A Daily Rock and Roll Facebook oldal. Ezen az oldalon a Napi Rock and Roll nem magyar nyelvű videói kerülnek megosztásra.

A Facebookos oldalaknak létezik egy párjuk a blog.hu-n is. Céljuk, hogy a Facebokkal nem redelkezők is rátalálhassanak a tartalomra. Itt érhető el a magyar, és itt az angol nyelvű oldal.

A Twitter platfrom népszerűségének kihasználására készült egy fiók itt is, az angol nylevű tartalommal.

A Napi Rock and Roll célja a Rock and Roll, Rockabilly (és néhány kapcsolódó stílus, mint Blues, Country, Swing, Klasszikus Rock) népszerűsítése, a rajongók és zenekarok egymásra találása. Mivel a népszerű közösségi oldalak szűrik a hozzáféréseket, és az oldalakat abba az irányba terelik, hogy fizessenek a rajonóik eléréséért ez egyre nehezebbé válik eben az elsősorben nem profitorientált szubkultúrában.
Ebben segít ez az oldal, ahol nincs szűrés, és mindenkit elérhet az őt érdeklő tartalom.