A 2022-es Rock and Roll Kupa csoportkörének félidei eredményei

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-07-13 14:25:30

Nemrég lezajlott a hatodik forduló is a Rock adn Roll Kupa csoportköréhez. Ez azt jelenti, hogy már mindenki játszott mindenkivel, akivel egy csoportban van, és kialakultak az erőviszonyok.
Természetesen messze vagyunk még a végétől, a továbbjutás még nem dőlt el. Az egyetlen nulla pontos zenekarnak is van esélye a továbbjutásra.
De lássuk a részleteket!

A csoport



A Pedrofon, ahogy az előző évben is, az egyik nagy esélyese az idei Kupának, de idén mégsem vezeti a banda a csoportot.Szavazatok számában holtversenyben állnak a csoportot vezető Lázadókkal, de nekik egyel több net mérkőzés van a számlájukon. Több, mint valúszínű, hogy a továbbjutás köztük dől majd el.
A Fekete Lakkcipőknek van egy nyert mérkőzésük a negyedik Black Frogs-al szemben.
Ebben a csoportban került leadásra a legtöbb szavazat.

B csoport



Ez a legkiegyensúlyozottabb csoport. Mindenki legelább egy mérkőzést nyert. Egyedül a listavezető Jerry Lee's Rock and Roll Service emelkedik ki, akik hibátlan eredménnyel vezetik a csoportot.
A Rockin' RockCats, a B'15 és a Brillntin egyaránt egy mérkőzést nyertek és esélyesek a továbbjutásra.

C csoport



Ebben a csoportban került kiosztásra a legkevesebb szavazat, szóval innen a legkönnyebb továbbjutni. Jelenleg az élen az Ed Philips and the Memphis Patrol áll, a Fifty's Heaven szintén továbbjutó. A Tom White and the Mad circus is nyert egy mérkőzést, de a Naked Truckers még nyeretlen.

D csoport



A csoportot az a Dynamite Dudes vezeti, akik a csoportkörben eddig a legtöbb szavazatot kapták. Második, továbbjutó helyen a Duckers, akiket a Mystery Gang követ. Végül a csoportot a Drockstore zárja.



A kupa tehát dübörög tovább, ha a kedvenceteket tovább akarjátok juttatni, szavazzatok a Facebookon!

#RockAndRollKupa