A 2020-as Rock and Roll Kupa csoportköre a félidejéhez érkezett

Szerző: nrnr

Publikálva: 2020-06-24 13:50:56

Lássuk, hogy állnak a csoportok!

A csoport



Habár ebben a csoportban adták le a második legtöbb szavazatot, de ez messze elmarad a B csoporttól, ami az igaz halálcsoport.
Igazán furcsa helyzet alakult itt ki. Az élen az Ed Philips and the Memphis Patrol áll 9 ponttal és 16 szavazattal, de tőle a második Flip Flop and the Flyers (6 pont, 62 szavazat) és a harmadik Rockin' RockCats (3 pont, 32 szavazat) is több szavazatot kapott. Ebből látszik, hogy itt még nincs köbe vésva a továbbjutás.

Banda Pont Szavazat
Ed Philips and the Memphis Patrol 9 19
Flip Flop and the Flyers 6 62
Rockin' RockCats 3 32
Naked Truckers 0 3

B csoport



Az igazi halálcsoport. Ide került beosztásra a Brillantin, ami a Nemcsak Berry visszalépése után egy az egyben átvette annak szerepét, és őröletes mennyiségű szavazatot kap. Szintén itt van a Pedrofon, akik rendszeresen minden évben az él közelében állnak a leadott szavazatok számát tekintve. A armadik helyen a Redneck Roadkill áll, három ponttal és huszonhét szavazattal, de messze állnak a továbbjutástól. A legnagyobb tragédia a Fifty's Heavent érte. A negyedik helyen állnak nulla ponttal és 68 szavazattal. Ennyi szavazattal bárhol máshol csoportelsők lehetnének, de balszerencséjükre a halálcsoportba kerültek.


Banda Pont Szavazat
Brillantin 9 311
Pedrofon 6 96
Redneck Roadkill 3 27
Fifty's Heaven 0 68

C csoport



A legkevesebb szavazat itt került leadásra, az eredmények itt a legkevésbé biztosak. A Fekete Lakkcipők idén indult először a kupában, és egyelőre továbbjutásra állnak. Második a Mystery Gang hat ponntal és 14 szavazattal. Ugyanakkor a negyedik Dynamite dudesnek is 12 szavazata van. Közéjük ékelődik a harmadik Deák Bill Gyula 3 ponttal és hét szavazattal.

Banda Pont Szavazat
Fekete Lakkcipők 9 39
Mystery Gang 6 14
Deák Bill Gyula 3 7
Dynamite Dudes 0 12

D csoport



Talán a legkiegyensúlyozottabb csoport. Két dönteteln is született, így minden résztvevőnek van pontja. Az élen a Pedro and the Dogboomers áll hét ponttal, 35 szavazattal. Második a B'15 négy ponttal és 28 szavazattal. Szintén négy pontja van a harmadik Duckersnek, akik eddig csak 16 szavazatot kaptak. A csoport végén a Roll' Skate Boogie áll 1 ponttal és két szavazattal.

Banda Pont Szavazat
Pedro and the Dogboomers 7 35
B'15 4 28
Duckers 4 16
Roll Skate Boogie 1 2